2012. szeptember 4., kedd

Triumph 2013-as új modellje a Tiger Explorer XC

Triumph 2013-ban tovább bővíti modellpalettáját a Tiger Explorer XC motorkerékpárral, mely küllős felnivel készül és a terepen is használható verziója a nagy enduroknak. Ez az új modell a múlt hétvégén ünnepelte bemutatóját a TRIUMPH Live-nél, az angol Mallory Park versenypályán. Az XC robusztus kinézetnek a fő ismertetőjele az új küllős felni. Természetesen az optimális Offroad-Allrounder-rel van felszerelve: elől 19 és hátul a 17 colos tömlő nélküli Metzeler Tourance EXP –ken gurul a motorkerékpár .

A kalandra csábító kinézetéhez hozzájárulnak még persze a különböző gyárilag felszerelésre kerülő kiegészítők, melyek a kényelmet, komfortot és a kellemesebb vezetési érzést szolgálják. Ilyen például a kézvédő, mely óvja a kezet a menetszéltől és borulásnál védelmet nyújt a müszereknek. A 55 wattos fényszoró pedig az éjszakából nappalt csinál a késői esti motorosoknak. Motorblokk védelméről a 22 mm átmérőjü acél bukócső, alul a könnyűfémből készült olajtartály védő gondoskodik.  XC további szépítéséhez és finomításához 54 eredeti TRIUMPH termék áll rendelkezésre. Gyári felszereltségként meg kell még említenünk a tempomatot, a kikapcsolható ABS-t és a kipörgésgátlót.


A motorkerékpárra két év garanciát biztosít a gyártó km megkötés nélkül és a szervizintervallumot is 16000 km-ként adja meg.  A világbemutatója az új Triumph Tiger Explorer XC-nek 2012 október 2-án nyiló kölni Intermot kiállításon lesz, ahol a szépség árát is megtudhatjuk.

  
Link: TRUMPH

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése